To Top

Our Blog

Innova Webcreations Story

Slide 1

Huis Zen&ZO

Bij Huis Zen&Zo kan men terecht in de zolder studio om Yoga of kinderYoga uit te oefenen. Daarnaast heeft Hilde Deceuninck haar praktijk waar ze Shiatsu behandelingen uitoefent. Alles die in het kader past om in het leven even de pauze knop in te drukken kan hier doorgaan.

Zen&Zo had al een Facebook pagina maar wou zichzelf beter en professioneler op de markt gaan plaatsen. Met hun nieuwe website hebben ze nu een centraal kanaal om verder op te bouwen. Volgende ideeën om een Blo...

Read more...

Slide 1

Hoe uw klanten nooit meer een afspraak laten missen?

Je zou in eerste instantie denken dat een reserveringssysteem niet meer dan een simpele agenda is waar een formulier bij hoort, maar dit klopt niet. Het hangt allemaal af van het type bedrijf dat je runt.  Een sportschool kan bijvoorbeeld meer dan één personal trainer hebben. Het werkschema van elke werknemer moet dan vermeld staan op de website. Een tandartsenpraktijk heeft een overzicht nodig van openingstijden, de aangeboden diensten en wanneer deze beschikbaar zijn.<...

Read more...

Slide 1

9 ondernemers die denken geen website nodig te hebben (en waarom ze ongelijk hebben)

Als je een manier zoekt om uit te breiden en nieuwe klanten te vinden, dan wordt het tijd om serieus na te denken over een website voor je bedrijf. Nu 36% van de klanten van zelfstandige ondernemers nieuwe bedrijven ontdekt door online onderzoek te doen, is er gewoon geen enkele reden meer om niet op het web aanwezig te zijn. En toch is bijna de helft van de zelfstandige ondernemingen dat nog niet. Waarom is dat zo?

Volgens onderzoek van Clutch zegt de meerderheid van de bedrijven zonde...

Read more...

Slide 1

Hoe bereid je je voor op Black Friday en Cyber Monday?

‘Tis the season. 🎄 Of toch, bijna. Eerst komt Black Friday er nog aan. Veel merken geven op de vierde vrijdag van november uitzonderlijke kortingen. Wereldwijd gaan er die dag miljarden aankopen over de (virtuele) toonbanken. Veel kopers wachten echt tot er koopjes te rapen vallen, dus jij bent beter ook voorbereid met je website en acties.

Wat is Black Friday?

Dit jaar valt Black Friday op vrijdag - duh - 27 november. Het is in de Verenigde Staten de dag n...

Read more...